
Gör det lätt att göra rätt!
Så skapar vi förändring som människor vill vara en del av
Sammanfattning
I den här föreläsningen delar Gustav Johansson en av Sveriges mest inflytelserika röster inom hållbar mat, med sig av sina erfarenheter av att driva förändring i en av de mest känsloladdade och komplexa frågorna i vår samtid. Vad vi äter.
Ni får med er: Insikter i hur man når ut med hållbarhetsbudskap i en tid av motstånd.
Lärdomar om att sätta relevanta, konkreta mål som leder till faktisk förändring.
Exempel på hur man bemöter kritik och håller i när det blåser.
Hur de verktyg han själv använt kan tillämpas även inom andra delar av hållbarhetsarbetet.
Inspiration från Gustavs egen resa – och från aktörer som lyckats vända omställning till affär.
Föreläsningen utgår från Gustavs arbete med hållbar mat, men de insikter och metoder han delar, lämpar sig väl för alla som vill bidra till hållbar förändring, oavsett bransch.
Föreläsningens innehåll
-
Konkreta verktyg och insikter
Få praktiska verktyg och insikter från Gustav Johanssons egna erfarenheter för att börja agera på hållbarhetsutmaningar istället för att bara prata om dem. -
Överförbara verktyg för andra branscher
Föreläsningen ger användbara strategier för dig som vill påverka konsumenter, medarbetare eller beslutsfattare inom andra områden än mat. -
Inspiration för ledare som vill ta täten i omställningen
Perfekt för dig som vill gå från ord till handling och göra hållbarhetsarbetet till en drivkraft för affärsutveckling, engagemang och innovation.
Föreläsningen behandlar bland annat
-
Hållbar mat som drive i omställningen
-
Vänd klimatkrisen till en möjlighet
-
Kommunicera hållbara val till konsumenter
-
Utvärdera och utveckla er verksamhet
-
Gör skillnad på riktigt
-
Påverka i rätt riktning
Målgrupp
Föreläsningen riktar sig till företag och organisationer som är redo att agera för en hållbar omställning. Passar dig som vill lära dig konkreta verktyg och strategier för att kommunicera hållbara val, utveckla er verksamhet och bli en vinnare på klimatomställningen.
Undervisare
-
Gustav Johansson - Jävligt Gott
Grundare av Jävligt Gott och kokboksförfattareGustav är en av Sveriges ledande röster inom växtbaserad matlagning och har de senaste sju åren utbildat och föreläst för tusentals kockar och matintresserade både fysiskt och digitalt.Han är själv vegetarian sedan 2006 och vegan sedan fem år tillbaka. Med Jävligt Gott vill han visa att växtbaserad mat inte bara är bra för planeten och hälsan utan också kan smaka Jävligt Gott.
Företaget Jävligt Gott startade som en matblogg men är idag så mycket mer än så. Det är en plats där idéer marineras, inspiration bubblar, och saker händer. På riktigt. Gustav och Jävligt gott vill göra det enklare för människor att ställa om. Utan massa krångel & krusiduller. Bra mat ska inte smaka konstigt. Den ska inte heller skada planeten, eller någon vi delar planeten med.
Gustav säger det som behövs sägas, när andra inte riktigt vill, eller kan sätta fingret på vad som skaver. Han är en sveriges mest omtyckta föreläsare, och är med och driver omställningen framåt.
En tallrik i taget.


Kommunikation och kompetensutveckling för företag och ledare som vill skapa hållbara resultat.